Ben je te zwaar? en wil je daar iets aan doen?

Samen met Fysiotherapie Groene Hart bieden we het cool-programma aan. In juni starten we het Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) programma COOL. Wij, dat zijn Margôt van Kampen (fysiotherapeut en leefstijlcoach), Gabriëlle Frijns (diëtist) en Patricia Vermeulen (diëtist). Dit programma is een combinatie van coaching, begeleiding bij voeding, eetgewoontes, gezond bewegen en gedragsverandering.

Wij geloven in de kracht van een gezonde leefstijl! Ons doel is het helpen opstellen van persoonlijke doelen en het realiseren hiervan, waarbij de nadruk ligt op de eigen ontwikkeling”


In “Cool” ontdek je de 5 leefstijlknoppen waar jij aan kunt draaien. Het is bedoeld voor volwassenen en gericht op het stapsgewijs verbeteren van het leefpatroon, om zo een blijvende verandering van de leefstijl te realiseren. Je gaat gewicht verliezen, je lichamelijk fitter voelen, gezondheidswinst halen en daardoor verbetert de kwaliteit van leven!


“Je gaat van klacht naar kracht”


Het Cool programma is een tweejarig groepsprogramma en wordt bijna door iedere zorgverzekeraar vergoed uit de basisverzekering. Er is géén eigen risico.
Wilt u meer weten over het programma lees dan HIER verder. 
Zijn er vragen? Bel 0182-610063 en vraag naar Margot van Kampen.