Aanbevolen – GLI

Boeken (via Bol.com )

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Heb jij overgewicht en wil je daar wat aan doen? Dat kan: samenwerking met fysiotherapie praktijk Groene Hart bieden we de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) COOL aan. Het programma start in juni. Dit programma is een combinatie van coaching, begeleiding bij voeding, eetgewoontes, gezond bewegen en gedragsverandering.

“Wij geloven in de kracht van een gezonde leefstijl! Ons doel is het helpen opstellen van persoonlijke doelen en het realiseren hiervan, waarbij de nadruk ligt op de eigen ontwikkeling”

In “Cool” ontdek je de 5 leefstijlknoppen waar jij aan kunt draaien. Het is bedoeld voor volwassenen en gericht op het stapsgewijs verbeteren van het leefpatroon, om zo een duurzame verandering van de leefstijl te realiseren. Het uiteindelijke doel is het bewerkstelligen van gewichtsverlies, het verbeteren van de lichamelijke fitheid, het realiseren van gezondheidswinst én het verbeteren van de kwaliteit van leven.

“Je gaat van klacht naar kracht”

Het Cool programma is een tweejarig groepsprogramma en wordt bijna door iedere zorgverzekeraar vergoed uit de basisverzekering. Er is géén eigen risico.
Wilt u meer weten over het programma lees dan HIER verder.
Zijn er vragen? Bel 0182-610063 en vraag naar Margot van Kampen