• Ma-Di-Wo: Boomgaard 213 C 2771 PD Boskoop
  • Do-Vrij: Parklaan 8 2771 GB Boskoop
  • Spreekuur volgens afspraak

Verwijzers-Samenwerking

Verwijzers-Samenwerking

Ook uw patiënten zijn welkom!
Uw patiënten met voeding- en of dieetvragen kunt u doorverwijzen naar Diëtistenpraktijk Boskoop. U kunt hiervoor gebruik maken van zorgdomein (diëtistenpraktijk Boskoop) U kunt de verwijzing ook hier downloaden. Een verwijzing is niet verplicht. Heeft u een bijzondere vraag, schrijf deze op de verwijzing, en geeft deze aan de patiënt mee. U kunt ook met mij contact opnemen (met toestemming van de patiënt)

U heeft Adobe Reader nodig om de verwijsbrief te lezen! heeft u geen Adobe Reader klik hier om te downloaden

Als u het prettiger vindt om met een verwijsblok te werken, kunt u dit telefonisch of per mail doorgeven, dan breng ik deze graag bij u langs.

Bij Diëtistenpraktijk Boskoop zijn snelheid en service belangrijk. Ik streef ernaar patiënten binnen 5 werkdagen een eerste afspraakmogelijkheid aan te bieden. Daarnaast krijgt u na het eerste consult binnen 3 werkdagen de beginrapportage en na het laatste consult de eindrapportage binnen 3 werkdagen. Zo wordt uw patiënt snel geholpen en bent u goed op de hoogte van de dieetbehandeling.

De patiënten die zonder verwijsbrief van u een afspraak maken krijgen tijdens het consult een korte screening of de behandeling bij de diëtist zinvol en veilig is. Hierbij wordt gelet op de zogenaamde rode vlaggen. Dit zijn symptomen van ziekten of aandoeningen die buiten het domein van de diëtist vallen. Bij een rode vlag wordt de patiënt geadviseerd om contact op te nemen met de huisarts. Zo nodig neem ik contact met u op.

Verwijzing naar Diëtistenpraktijk Boskoop op het juiste moment levert een belangrijke bijdrage aan de behandeling van uw patiënt. Voor het juiste verwijsmoment naar de diëtist kunt u gebruik maken van de Artsenwijzer Diëtetiek
https://www.artsenwijzerdietetiek.nl/

Wilt u meer informatie dan kunt u contact met mij opnemen. ( tel. 06-23677103 of mail via het contactformulier).

Vergoeding:
Dietistenpraktijk Boskoop heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. De eerste 3 uur wordt vanuit de basisverzekering vergoed. Deze kosten vallen onder het eigen risico van de patiënt. Hierna kan er gebruik gemaakt worden van de aanvullende verzekering.

Patiënten met Diabetes Mellitus, COPD en CVRM die de huisarts als hoofdbehandelaar hebben vallen onder de zogenaamde ketenzorg. Voor deze patiënten geld geen eigen risico en geen beperking in het aantal consulten.

Diëtistenpraktijk Boskoop heeft in 2022 met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.

 

Samenwerking

Diëtistenpraktijk Boskoop werkt samen met de zorgverleners in Boskoop, zoals de praktijkverpleegkundige, thuiszorg, fysiotherapeut, mensendieck, slaaptherapie, thuiszorg e.d.

 

Er is een samenwerkingsovereenkomst met Stichting Gezond Boskoop. Sinds januari 2021 is Patricia secretaris van deze stichting. Neem gerust contact op bij vragen.