• Ma-Di-Wo: Boomgaard 213 C 2771 PD Boskoop
  • Do-Vrij: Parklaan 8 2771 GB Boskoop
  • Spreekuur volgens afspraak

Diëtist – Coach

Diëtist – Coach

lopen

Elke verandering begint met de eerste stap!

Het gaat niet om kennis alleen…

Weten hoe je moet eten bij diabetes, prikkelbare darm, ondergewicht e.d. is niet genoeg. HOE doe je dat. Dat is ook een groot deel van mijn werk. Wat helpt jou, wat niet.

Als diëtist coach ik je naar een gezonder leven. Wat helpt jou om de juiste stappen te zetten. Welk doel wil je bereiken? Hoe snel wil je dat? En op welke manier? Wat gaat je makkelijk af, en waar heb je hulp bij nodig.

Als diëtist kijk ik verder dan voeding alleen. Je leefstijl, hoe je woont, met wie, wat belangrijk is in jouw leven weegt mee. Samen kijken we welke veranderingen je in je leven kan aanbrengen om een gezonder te gaan leven. Door met haalbare veranderingen te werken lukt het jou ook!

Patricia


Als diëtist ben ik in het Groene Hart ziekenhuis (Gouda) begonnen. Ik heb veel verschillende ziektebeelden gezien, veel dieetadviezen op papier gezet. Op korte termijn werkte dat goed. Op lange termijn zag ik mensen die terugvielen in oude eetpatronen. Het “dieet” werd steeds moeilijker vol te houden. En zo werd mijn interesse gewekt in de psychologie van veranderen Waarom doen mensen wat ze doen. Waarom maken mensen keuzes die soms zelfs schadelijk zijn voor hun lichaam? Na ruim 12 jaar ziekenhuis maakte ik de keuze om mijn eigen praktijk te starten. Een keuze waar ik nog steeds blij van word!.

Ik leerde steeds meer over gedragsverandering. Hoe kan je dat op de beste manier begeleiden, en welke manier past bij de persoon die op het spreekuur komt.

En zo werk ik graag met jou! Jij hebt de kennis over hou jouw lichaam werkt. Ik over de medische kant van het geheel. En samen bereiken we de aanpak die bij jou werkt. Je werkt aan jouw doelen in je eigen tempo.

Soms zal dat snel gaan, en soms lassen we een pauze in. Het is jouw leven, jij mag de juiste keuze voor jezelf bepalen! Ik stimuleer en motiveer je. Omdat ik weet dat iedereen gezonder wil leven!