Heb jij dat? Dat je overdag netjes eet, en dan ’s avonds als de kinderen op bed liggen eet je de kast leeg… Koek en chocola, of de snoepjes voor de kinderen. Of ben je een hartige eter en neem je vooral kaas, worst en chips… Je baalt van jezelf, deze dag is weer mislukt, het maakt nu toch niet meer uit… Verdrietig ga je naar bed. En morgen… Morgen gaat het beter! Gewoon lekker strak, geen snoep/koek en ’s avonds alleen groente met kip.

Of herken jij je meer in Snacken en Snaaien. Dat je zomaar een zak chips leeg eet, of dat je tijdens het koken een reep chocola opeet.

Anna: Patricia herkende meteen dat ik snoepte en snaaide. Met een paar simpele vragen kwamen we er achter dat ik vaak heel boos ben. Uit boosheid eet ik de zak chips leeg.

Workshop emotie-eten de baas

Wil jij stoppen met snaaien? Dat kan! In een kleine groep gaan we in op wat het snaaigedrag uitlokt en welke stappen je kan nemen om dit gedrag af te leren. Stop met balen, start met genieten! Doe mee met de workshop!

Wanneer: Woensdag 23 november
Waar: Medisch Centrum Boomgaard
Boomgaard 213-215 Boskoop
Kosten: 25 euro (2e persoon = GRATIS)

Meedoen: Mail je naam en de naam van de 2e persoon naar info@dietistenpraktijkboskoop.nl. Of bel: 06-23677103. Ik zie je graag!

Groepsprogramma Emotie-eten de Baas

Wil jij het in 2023 anders aanpakken? Stoppen met het eeuwige lijnen, en gewoon gezond gaan eten? Doe dan mee met het groepsprogramma.

Wat gaan we doen?

Tijdens de kennismakingsavond kunnen geïnteresseerden kennismaken met mij en informatie krijgen over het groepsprogramma welke op 25 januari start. Met stimulans van de groep werk jij in 6 maanden aan een gezonde relatie met eten & jezelf met als resultaat meer energie, fitheid en balans in een leefstijl die bij jou past!

De cursus bestaat uit tien bijeenkomsten van 2 uur. De groep bestaat uit maximaal 10 personen. De volgende thema’s komen o.a. aan bod:

–          Motivatie om je eetpatroon blijvend te veranderen
–         Haalbare doelen stellen en de kleine successen leren vieren;
–        Stap voor stap jouw eetpatroon wijzigen voor lange termijn i.p.v een crash dieet volgen;
–        Emotie-eten onderzoeken en vaardigheden leren hoe ermee om te gaan: eet ik uit boosheid, frustratie, verdriet of ‘leegte’ of uit gewoonte? Waar heb ik echt nodig op dit moment?
–        Leren hoe je bij tegenslag gemotiveerd kan blijven om jouw gedrag vol te houden;
–       Oefenen hoe je wel NEE kan zeggen tegen verleidelijk lekkers.

Kenismakingsbijeenkomst: Woensdag 11 januari (19.00-20.30 uur)

Vervolg: 25 januari, 8 februari, 1 maart, 15 maart, 5 april, 19 april, 10 mei, 24 mei, 14 juni, 28 juni. (19.00-21.00 uur)

Waar: Medisch Centrum Boomgaard, Boomgaard 213-215 Boskoop

Kosten: 475 euro. (Een deel van de kosten worden vergoed door de basisverzekering)

Meedoen: Neem contact op!

Je kan een gratis kennismakingsgesprek plannen, of geef je op voor de startbijeenkomst op 11 januari.

Mail: info@dietistenpraktijkboskoop.nl. Of bel: 06-23677103. Ik zie je graag!

Wil jij zelf aan de slag? Download nu 5 gouden tips!

Met deze tips kan jij meteen aan de slag.

  • Je gaat minder emotie-eten
  • Je herkent wanneer jouw momenten zijn waarop je gaat eten
  • Je kan de tips meteen toepassen!

En.. De tips zijn gratis!