Heb jij dat? Dat je overdag netjes eet, en dan ’s avonds als de kinderen op bed liggen eet je de kast leeg… Koek en chocola, of de snoepjes voor de kinderen. Of ben je een hartige eter en neem je vooral kaas, worst en chips… Je baalt van jezelf, deze dag is weer mislukt, het maakt nu toch niet meer uit… Verdrietig ga je naar bed. En morgen… Morgen gaat het beter! Gewoon lekker strak, geen snoep/koek en ’s avonds alleen groente met kip.

Of herken jij je meer in Snacken en Snaaien. Dat je zomaar een zak chips leeg eet, of dat je tijdens het koken een reep chocola opeet.

Anna: Patricia herkende meteen dat ik snoepte en snaaide. Met een paar simpele vragen kwamen we er achter dat ik vaak heel boos ben. Uit boosheid eet ik de zak chips leeg.

Onbewust eten, onbewust snaaien, wat nu?

 

Een gezonde relatie met eten & jezelf met als resultaat meer energie, fitheid en eten zonder schuldgevoel. Dat is waar je naartoe werkt.

Marjan: Patricia is een fijn mens. Met de 7 stappen ben ik echt gestopt met snaaien. Vooraf dacht ik niet dat het kon. Wel dus! Ik ben zo blij! 

Wil jij zelf aan de slag? Download nu 5 gouden tips!

Met deze tips kan jij meteen aan de slag.

  • Je gaat minder emotie-eten
  • Je herkent wanneer jouw momenten zijn waarop je gaat eten
  • Je kan de tips meteen toepassen!

En.. De tips zijn gratis!