Heb jij dat? Dat je overdag netjes eet, en dan ’s avonds als de kinderen op bed liggen eet je de kast leeg… Koek en chocola, of de snoepjes voor de kinderen. Of ben je een hartige eter en neem je vooral kaas, worst en chips… Je baalt van jezelf, deze dag is weer mislukt, het maakt nu toch niet meer uit… Verdrietig ga je naar bed. En morgen… Morgen gaat het beter! Gewoon lekker strak, geen snoep/koek en ’s avonds alleen groente met kip.

Of herken jij je meer in Snacken en Snaaien. Dat je zomaar een zak chips leeg eet, of dat je tijdens het koken een reep chocola opeet.

Anna: Patricia herkende meteen dat ik snoepte en snaaide. Met een paar simpele vragen kwamen we er achter dat ik vaak heel boos ben. Uit boosheid eet ik de zak chips leeg.

Workshop Eten met aandacht

Heb je dat weleens, dat je opeens ziet dat het pak koekjes leeg is? Of dat de chocola wel heel snel op is?

En baal je daarvan omdat het afvallen op deze manier niet lukt…Mindful eten helpt! Na een korte uitleg gaan we op onderzoek. Op welke manier kan je eten met aandacht? Opmerkzaam, zodat je weet wat je eet en proeft hoe het smaakt. Ontspannen, vriendelijk, zonder oordeel. Naast eten met aandacht staan we stil bij verschillende soorten honger. Welke ken jij?

mindful chocola eten, doe je mee?

En we gaan oefenen, met chocola! Ik neem de bonbons mee.

Wanneer: 19 april 2023 19.00-20.30 uur
Waar: Medisch Centrum Boomgaard
Boomgaard 213-215 Boskoop
Kosten: 25 euro (2e persoon = GRATIS)

Meedoen: Mail je naam en de naam van de 2e persoon naar info@dietistenpraktijkboskoop.nl Of bel: 06-23677103. Ik zie je graag!

Workshop emotie-eten de baas

Wil jij stoppen met snaaien? Dat kan! In een kleine groep gaan we op zoek naar waarom je eet. Stap voor stap ontrafelen we wat er gebeurd als je snaait. En daardoor krijg jij handvaten om het snaaien te stoppen. Zodat je minder gaat snaaien, en daardoor gaat afvallen. Want laten we eerlijk zijn: Het snaaien zorgt er voor dat jij niet afvalt. Enne: De tweede persoon is gratis 😉

Wanneer: 24 mei 2023 19.00-20.30 uur
Waar: Medisch Centrum Boomgaard
Boomgaard 213-215 Boskoop
Kosten: 25 euro (2e persoon = GRATIS)

Meedoen: Mail je naam en de naam van de 2e persoon naar info@dietistenpraktijkboskoop.nl . Of bel: 06-23677103. Ik zie je graag!

Groepsprogramma Emotie-eten de Baas

Wil jij stoppen met lijnen, goed in je vel komen, genieten van eten? Wil jij haalbare doelen stellen, zodat het deze keer wel lukt? Doe dan mee met het groepsprogramma.

Wat gaan we doen?

In 6 maanden werk jij aan een gezonde relatie met eten & jezelf met als resultaat meer energie, fitheid en balans in een leefstijl die bij jou past!

De cursus bestaat uit tien bijeenkomsten van 2 uur. De groep bestaat uit maximaal 10 personen. De volgende thema’s komen o.a. aan bod:

–  Motivatie om je eetpatroon blijvend te veranderen
–  Haalbare doelen stellen en de kleine successen leren vieren;
– Stap voor stap jouw eetpatroon wijzigen voor lange termijn i.p.v een crash dieet volgen;
– Emotie-eten onderzoeken en vaardigheden leren hoe ermee om te gaan:      eet ik uit boosheid, frustratie, verdriet of ‘leegte’ of uit gewoonte? Waar heb ik echt nodig op dit moment?
–   Leren hoe je bij tegenslag gemotiveerd kan blijven om jouw gedrag vol te houden;
–  Oefenen: hoe zeg je  NEE tegen verleidelijk lekkers.

Data: Najaar 2023, de data zijn nog niet gepland. Meld je aan, dan houd ik je op de hoogte!

Waar: Medisch Centrum Boomgaard, Boomgaard 213-215 Boskoop

Kosten: 475 euro. (Een deel van de kosten worden vergoed door de basisverzekering)

Meedoen: Mail of bel me! Dan kijken we of het programma bij jou past!

Mail: info@dietistenpraktijkboskoop.nl. Of bel: 06-23677103. Ik zie je graag!

Marjan: Patricia is een fijn mens. Met de 7 stappen ben ik echt gestopt met snaaien. Vooraf dacht ik niet dat het kon. Wel dus! Ik ben zo blij! 

Wil jij zelf aan de slag? Download nu 5 gouden tips!

Met deze tips kan jij meteen aan de slag.

  • Je gaat minder emotie-eten
  • Je herkent wanneer jouw momenten zijn waarop je gaat eten
  • Je kan de tips meteen toepassen!

En.. De tips zijn gratis!