Hoofdmenu

De Diëtist PDF Print E-mail

Een steun in de rug

Heeft u wel eens een dieet gevolgd? Dan weet u hoe moeilijk het is om oude voedingsgewoonten te wijzigen en nieuwe gewoonten aan te leren.

Een diëtist geeft u daarbij alle steun, met adviezen die zijn afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Ook krijgt u informatie over de producten die passen in uw dieet, en tips voor het omgaan met het dieet in andere situaties, zoals uit eten en vakantie.

Bij Diëtistenpraktijk Boskoop is persoonlijk contact belangrijk. U ziet altijd dezelfde diëtist, dus niet meerdere keren uw verhaal aan een andere diëtist vertellen.

Patricia Vermeulen

Na ruim 10 jaar ervaring als diëtist in het Groene Hart Ziekenhuis ben ik met Diëtistenpraktijk Boskoop gestart. Het blijft mij motiveren om een goed contact met u op te bouwen en samen te zoeken naar de beste oplossing voor uw gezondheid. Hierbij houd ik rekening met wat past in uw leven en wat u lekker vind. Dus geen standaarddieetlijst maar een advies op maat.

Naast volwassenen zijn ook kinderen welkom in de praktijk. Afhankelijk van de leeftijd en zelfstandigheid van uw zoon of dochter worden de gesprekken met u als ouder gevoerd of met uw zoon of dochter. Kinderen met over-gewicht, ondergewicht, diarree, obstipatie, allergie of andere voedingsproblemen kunnen een afspraak maken. Neem bij twijfel contact op, dan bespreken we wat ik als diëtist voor u kan betekenen. 

In het Groene Hart Ziekenhuis heb ik brede ervaring opgedaan en ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met diabetes, ondervoeding en voedselallergie. Daarnaast heb ik als kinderdiëtist veel gewerkt met kinderen met voedings- en gezondheidsproblemen. Bijvoorbeeld kinderen met over- of ondergewicht, kinderen met diarree of obstipatie enzovoorts.


Patricia Vermeulen is lid van de Nederlandse vereniging van diëtisten en ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.